MTEPACK. SOLUCIONS D’ENGINYERIA.

Fundada al 2005 com a una empresa integradora de sistemes, mtePACK S.L. és una empresa especialitzada en la automatització i control de processos industrials i experta en packaging.

Adaptació

Ens adaptem a la necesitat de qualsevol projecte, desde un control total a parts més específiques.

Una Empresa Total

Els nostres serveis engloben tot el cicle de desenvolupament, disseny, manteniment i comercialització d’aplicacions industrials.

Preu competitiu

Ens adaptem a les necesitats del client. Ajudant-lo a decidir el millor camí i estalviant diners en el procés.

Reparacions a nivell mundial

Trasllat i muntatge de maquinària a nivell nacional i internacional.

Experiència demostrada

La nostra experiència en el món del packaging està avalada pels nostres clients.

Suport al client

Assitència remota i ajuda constant.

Equipo: Gerente en MtePack

Gerent

Designa totes les posicions gerenciales i realitza les avaluacions periòdiques de les funcions dels diferents departaments. Planeja i desenvolupa les metes a curt i llarg termini, en coordinació amb els objectius anuals i amb les oficines administratives per assegurar la correcta execució dels registres i les seves anàlisis. Manté les relacions amb clients i proveïdors per assegurar el bon funcionament de l’empresa.

Equipo: RRHH en MtePack

RRHH

Coordina i controla l’execució dels programes i activitats relacionats amb les competències. Supervisa les remuneracions al personal, registra i efectua totes les operacions que tinguin relació amb els registres comptables, tributaris i financers.

Electromecànics

Reparen els equips segons els arranjaments que aquests necessitin: muntatges elèctrics, muntatges mecànics, engegades, construcció de quadres elèctrics i reparacions de tot tipus de maquinària, tant industrial com d’envàs i embalatge.

Equipo: Oficina Técnica MtePack

Oficina Tècnica

S’encarregua de la realització d’esquemes elèctrics mitjançant la realització gràfica en Eplan, Elcad i Engineering. Base a la qual quedaran perfectament definits cada un dels components de la instal·lació i la interconnexió entre ells.

Programadors

Desenvolupen el programari en el menor temps possible amb l’objectiu de satisfer les peticions recollides segons les necessitats del client. Ofereixen un servei de programació de PLC i pantalles tàctils com: Omron, Proface, Schneider, Rockwell, Siemens i Mitsubishi, o les sol·licitades pel client.
Equipo: Proyectista en MtePack

Projectista

Elabora la documentació gràfica de projectes en Solidworks d’edificació mitjançant aplicacions informàtiques de disseny de models, plànols i presentacions en 2D i 3D en Autocad. Sol·licita i compara ofertes destinades als proveïdors. Valora els projectes i les obres generant pressupostos, plans i programes, per al correcte control de les fases de redacció, contractació i execució dels projectes.